top of page
About
Patricia Pisters | Studio Patchoeli © Whitley Isa Photography

Hela,
Patricia hier

Een creatieve ideeënfee die dol is op verhalen! Geen wonder dat ik er na het afronden van mijn studies mijn werk van heb gemaakt. Als freelancer voor cul-turele organisaties en (educatieve) uitgeverijen heb ik ruime ervaring met het bedenken en vertellen van verhalen. In allerlei soorten en vormen, en voor aller-lei doelgroepen. Ook verzin ik zelf verhalen, die ik vertel in woord, beeld, klank en beweging.

kunst in al zijn verschijningsvormen / verhalen lezen, luisteren, schrijven en vertellen / dansen, ook zonder muziek / dromen, ook met mijn ogen open / in de natuur zijn / zoeken naar bladeren, veren, stenen, elfjes / knuffels, poppen, en andere dingen die eigenlijk voor kinderen bedoeld zijn / op vakantie gaan naar Engeland en daar zoveel mogelijk plekken van de National Trust en English Heritage bezoeken / graven in mezelf en in anderen / koken en bakken / filosoferen over

het leven / horoscopen uitpluizen

Waar ik BLIJ
van word

Waarom ik doe wat ik doe

Als kind wilde ik kunstenaar worden. Verhalen vertel-len door te schrijven, tekenen, dansen, zingen en acteren. Toch heb ik dat lange tijd niet durven doen, omdat er zoiets leek te bestaan als 'goede' en 'slechte' kunst. Ik wilde het goed doen! Maar goed volgens wie? 

Het kostte me vele jaren om erachter te komen dat ik al een kunstenaar bén, en dat ik dat altijd ben geweest. Een levenskunstenaar die haar eigen pad bewandelt. Die schrijft, tekent, danst, zingt en acteert als ze daar zin in heeft. En daar dolgelukkig van wordt!

Ik woon met mijn vriend Stan, dochter Elzelien
en hond Perla in een superschattig huis in
het smalste stukje van Limburg.
bottom of page