top of page

Er was eens ...

Luchtkasteel - Stefan Yama Cab

Welkom
in Trezoria,

... en er is nog steeds ... een plek waar niets moet en alles mag. Een plek waar je kunt dromen en dansen, de hele dag en nacht. Een plek waar je mag denken wat je denkt, voelen wat je voelt en zeggen wat je te zeggen hebt, zonder dat iemand daar iets van vindt.

Een plek waar je jezelf kunt zijn: het kind én de held die je diep vanbinnen bent. Een plek waar draken vrienden zijn, die je bijstaan bij angst, verdriet en pijn. Een plek waar de goede fee ernaar streeft dat jij in jouw eigen verhaal nog lang en gelukkig leeft.

een sprookjesachtige plek voor kinderen

die wel wat magie in hun leven

kunnen gebruiken.

01.

verhaal op maat

02.

activiteiten

Volgt later

03.

coaching

Verhaal op maat

In Trezoria worden verhalen gemaakt, getoond en gedeeld. Soms zijn die verhalen helend. Ze hebben de kracht om je verder op weg te helpen naar jouw innerlijke trezoor. Wil je een verhaal dat ik speciaal voor jou heb geschreven? Ook dat kan, met of zonder illustratie.

© Caya Yama Illustraties_edited.jpg

Activiteiten

Ik ontwikkel en begeleid activiteiten die in het teken staan van ver-beelding, verwondering en persoonlijke groei. Verhalen staan daarbij centraal, zowel om te lezen als om zelf te creëren. Het aanbod varieert van lesbrieven en -pakketten voor het onderwijs en bibliothe-ken tot verrassende voorstellingen en wervelende workshops om zelf verhalen te verzinnen.

Volgt later

Iedereen heeft een verhaal, ook jij. Je lééft jouw verhaal. Het huidige hoofdstuk vloeit voort uit het vorige, en die daar-voor. Krijg inzicht in jouw gister, en ontdek hoe je vandaag kunt toveren voor een magisch morgen.

Ga op ontdekking in je eigen leven aan de hand van creatieve schrijfopdrachten. Zet je verhaal op papier, en laat mij je begeleiden of adviseren. Heb je liever dat ik jouw verhaal voor je schrijf? Ook dat kan.

Coaching

Soms is het moeilijk om je innerlijke trezoor te vinden. Het is te donker op de weg of er liggen draken op de loer. Door intuïtief aan te voelen wat jij nodig hebt, leer je zelf de draken te temmen. Zo maken we samen de weg vrij naar jouw trezoor en de schatten die daar verborgen liggen.

Wees de held die je al bent!

© Caya Yama Illustraties

Echte helden ...

... voelen zich weleens somber, boos of bang. Dat is hele-maal oké, maar niet altijd fijn. In Trezoria ben je welkom om gewoon te zijn, zodat je de schatten in jezelf kunt vinden:

  • meer zelfvertrouwen

  • meer plezier door creativiteit

  • een passende manier om je te uiten

  • dat je kunt vertrouwen op je eigen gevoel

  • dat je goed bent, precies zoals je bent!

Welke draak plaagt jou?

Draken zijn er in alle soorten en maten. Sommige draken zijn klein en onzichtbaar. Ze fluisteren woordjes in je oor. Andere draken zijn groot en gevaarlijk, met scherpe tanden en klauwen. De ene draak duikt nu en dan op, de andere draak zit je voortdurend op de hielen.

Hoe je draak er ook uitziet en hoe hij zich ook gedraagt: waarschijnlijk heeft hij het beste met je voor. Want draken zijn er om je te beschermen. Durf jij vriendjes te worden met jouw draak?

Trezoria, Aardedraak, Caya Yaya Illustra
Aardedraak

Lichaam

Hoofdpijn

Buikpijn

Moe

Trezoria, Luchtdraak, Caya Yaya Illustra
Luchtdraak

Gedachten

Piekeren

Onzeker

Vol hoofd

Trezoria, Waterdraak, Caya Yaya Illustra
Trezoria, Vuurdraak, Caya Yaya Illustrat
Vuurdraak

Gedrag

Terugtrekken

Uitbarsten

Lusteloos

Waterdraak

Gevoelens

Somber

Boos

Bang

Durf jij op zoek te gaan
naar jouw innerlijke trezoor?

bottom of page